divendres, d’octubre 27, 2006

començament any sabàtic

BENVINGUT AL BLOG DE VICENT MORELLÓ I BROSETA
He començat el seu any sabatic a principis de setembre amb un parell de projectes molt bons: tocant amb el grup Moon Winds i amb la Deutsche Kammer Philharmonie Bremen a més del meu grup Sortilège. Moon Winds està dirigit per l'afamat clarinetista Joan Enric Lluna i compta amb una vertadera èlit dels millors músics valencians i espanyols que toquen instruments de vent per Europa.
La Deutsche Kammer Philharmonie és una de les millors orquestres de cambra alemanyes, per no dir la millor. Vaig participar en un programma dedicat a Beethoven que va servir per a la presentació, al Beethoven Fest de Bonn, del que serà la integral de les simfonies amb Paavo Jarvi a la batuta.
Amb el meu trio de cambra Sortilège varem fer un parell de concerts per Holanda amb motiu de l'anniversari de les Arpes David i a una minyona esglèssia prop de Rotterdam. Podeu trobar informació sobre el grup aci:

Ara en octubre tinc algun concert amb el trio a Holanda i també un període de reflexió, de vacances, de meditació, d'estudi [però sense abusar] o si preferiu, de rascar-me la panxa. Aprofitaré la meua estància a Bétera per aprendre i millorar el Cant d'estil i les albaes de la ma del magnífic Vicent Izquierdo, el "Naiet". No sabieu que també cante? Doncs les Valencianes son un tresor que tenim els valencians i no vos penseu que son fàcils, que no tenen res que envejar al Flamenco. A novembre i la resta d'any ja vorem, no adelante cap notícia.

LA VERITAT ÉS QUE NO HE POGUT COMENÇAR MILLOR, TOCANT AMB DOS GRUPS DE PRIMER NIVELL MUNDIAL: MOONWINDS I DEUTSCHE KAMMER PHILHARMONIE. En setembre és la verema, mes de festes i alegria en la despedida de l'estiul, tot regat amb bon vi. De tots els deus grecs és juntament amb Apolo el més proper als misteris que la música encarna. Ja no escric més per que me'n vaig a fer-me un bon vi! A la vostra salut i brindant per a que Apolo ilumine el nostre enteniment i Dionís ens embriague.

Salut i disfruteu del vi!!!!


WELKOM TO THE VICENT MORELLÓ I BROSETA'S BLOG
I have began my sabbatical in september playing with the famos Deutsche Kammer Philharmonie Bremen, one of the finest Chamber Orchestras in Germany and the outstanding chamber group Moon Winds, with his Artitstic Director Joan Enric Lluna, in this group are some of the best wind players from València and Spain playing in Europe. I have also been playing with my trio Sortilège in a couple of concerts in The Netherlands.

In October I will play a concert with my trio in Holland and then I will take a break for study [but not too much], or meditate, relax, or just dooing nothing! I will take some singing lessons in the Valencia's best folk song, the " Cant d'estil" with one of the best singers those days: Vicent Izquierdo "el naiet" from my town Bétera.
This folk songs are to be compared in dificulty and artistic value with the south Spain's "Flamenco" folk songs.

I AM VERY HAPPY TO HAVE BEGAN MY SABBATICAL YEAR WITH THIS FANTASTIC CHAMBER GROUPS: THE MOONWINDS AND THE DEUTSCHE KAMMER PHILHARMONIE BREMEN.
In September, the month of wine. I amb going to open a bottle and take wine!

Salut and have joy!